Το 1957 ιδρύεται η επιχείρηση από τον Παναγιώτη Σημαιοφορίδη που τότε δραστηριοποιόταν στον χώρο των πλαστικών. Αργότερα, το 1971, η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται από την οδό Παύλου Μελά 52 στην Περικλέους της Νίκαιας.
Το 1975 η επιχείρηση παίρνει την επωνυμία ΣΙΜ και δραστηριοποιείται πλέον πλήρως στον τομέα των ειδών αλιείας. Οι ανάγκες των πελατών μας αλλά και η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων έφεραν την ΣΙΜ στην σημερινή της κυρίαρχη θέση.

Η εταιρεία ΣΙΜ., με παρουσία 41 ετών στην εγχώρια αγορά και με την δεύτερη, πλέον, γενιά να την διευθύνει επιτυχώς, βρίσκεται στην κορυφή του χονδρεμπορίου ειδών αλιείας στην Ελλάδα.
Τα κεντρικά γραφεία, μέρος των αποθηκών καθώς και ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκονται σήμερα σε έναν χώρο 750 τ.μ. στην οδό Θηβών 183 στην Νίκαια, από όπου διεκπεραιώνονται και όλες οι παραγγελίες. Επίσης από το 2010 λειτουργεί ιδιόκτητος αποθηκευτικός χώρος 2.500 τ.μ. που εξυπηρετεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης.
Το διοικητικό και υπαλληλικό εργατικό δυναμικό των 20 ατόμων συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.
Η ανάπτυξη της εταιρίας μας έχει στηριχθεί στην αξιοπιστία και την αφοσίωση ενώ η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία θεωρούνται επίσης από τα πιο πολύτιμα στοιχεία της εταιρίας και λόγος της επιτυχίας μας.
Εισάγουμε και διανέμουμε σε όλη της Ελλάδα είδη από γνωστούς και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, πολλούς από τους οποίους αποκλειστικά. Το αποτέλεσμα της πολύχρονης παρουσίας μας στον χώρο, που θεμελιώνεται μέσα από ένα δίκτυο άνω των 600 αντιπροσώπων και σε όλους τους νομούς της χώρας, είναι η απόδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας που μας διακατέχει.

Με εκτίμηση,
ΣΙΜ Α.Ε.