Λίγα λόγια για εμάς..

Η Εταιρεία μας μετρά πάνω από 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των ειδών αλιείας, τα οποία μας έχουν χαρίσει τεράστια εμπειρία και πολύτιμη τεχνογνωσία. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε καταφέρει να  κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των συνεργατών μας.

Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τόσο σε επίπεδο διαθεσιμότητας των προϊόντων μας, όσο και στο χρόνο παράδοσής τους, αλλά και στην τεχνική υποστήριξη που παρέχεται μετά την πώληση.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά, με υπευθυνότητα και συνέπεια, μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως:Pioneer, Owner, Colmic, Tatler, Gomoku, Storm, Martiini, Behr, Meiho – Versus, Mazuzze, Traper, Sufix, Scotty, American Tackle, Spetton, Ilba, Mac, Dry Walker, Fish-Bite κ.ά.

Ταυτόχρονα διαθέτουμε προϊόντα πασίγνωστων εταιρειών, όπως: Yo-zuri, Yamashita, Mustad, VMC, Maruto, Perlon, Ragot, Rapala, Stonfo, YGK, Buldo, Cometta, Viking κ.ά.

Παραμένοντας πιστοί στην εξελικτική μας πορεία, έχουμε δημιουργήσει σειρές προϊόντων με δικά μας brands , τα οποία έχουν γίνει γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις ανταγωνιστικές τιμές: Sim Engineering, Shinka, Primus, Uno, Sim-Sub & Simply Camp .

Η Φιλοσοφία μας..

Το ψάρεμα για εμάς αποτελεί, πέρα από επαγγελματική ενασχόληση, τρόπο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και επικοινωνίας με τη φύση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες που θα οδηγήσουν τους ψαράδες σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Η Ιστορία μας..